Om Meatconsult

Meatconsult er en konsulentvirksomhed, der rådgiver i pålægsproduktion og rigtig brug af kvalitets kød.

Jeg skræddersyer tilbud, forløb og løsninger til nettop jeres store køkken eller lille restaurant. Økologi, høj kvalitet, besparelser på god og lean drift er Meatconsult’s dna.

Jeg kan efter mange år, som slagter i Danmark, Grønland, Zimbabwe, slagterforretninger, supermarkeder, fabrikker og storkøkkener konkludere, at der mangler fokus på brugen af kød og udvikling af egenproducerede kødprodukter, rundt omkring i diverse køkkener.

Der ligger utvivlsomt et stort potentiale i omkostningsminimering, ved at omlægge fra indkøb til produktion af diverse charcuteri og pølsetyper, øget kvalitet og ikke mindst signatur værdi i diverse størrelser køkkener rundt om i landet. Der ligger store summer af avancekroner i pålæg og tit, er udvalget lille og kvaliteten lav.​

Derfor er der masser af kroner og kvalitet, at tjene på den ”rigtige” egenproduktion af det, der giver mening i jeres køkken.

Jeg kan analysere indkøbspriser hos netop jeres leverandører, samt analysere jeres køkkens muligheder i forhold til ressourcer og maskiner.

Derfra kan jeg sammen med jer, se hvad der giver mening at udvikle.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Meatconsult

Linde Alle 16,2750 Ballerup

CVR: 41581298

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 36 15 08

E-mail: jg@meatconsult.dk