Meatconsult er en konsulentvirksomhed, der rådgiver i pålægsproduktion og rigtig brug af kvalitets kød.
Jeg skræddersyer tilbud, forløb og løsninger til nettop jeres store køkken eller lille restaurant. Økologi, høj kvalitet, besparelser på god og lean drift er Meatconsult’s dna.
Jeg kan efter mange år, som slagter i Danmark, Grønland, Zimbabwe, slagterforretninger, supermarkeder, fabrikker og storkøkkener konkludere, at der mangler fokus på brugen af kød og udvikling af egenproducerede kødprodukter, rundt omkring i diverse køkkener.
Der ligger utvivlsomt et stort potentiale i omkostningsminimering, ved at omlægge fra indkøb til produktion af diverse charcuteri og pølsetyper, øget kvalitet og ikke mindst signatur værdi i diverse størrelser køkkener rundt om i landet. Der ligger store summer af avancekroner i pålæg og tit, er udvalget lille og kvaliteten lav.
Derfor er der masser af kroner og kvalitet, at tjene på den ”rigtige” egenproduktion af det, der giver mening i jeres køkken.