Rådgivning​

Proces

  • ​Vi tager en løs snak om hvad i har overvejet ift. eventuelle egenproduktioner, besparelser, kvalitative løft eller helt andre overvejelser.
  • Vi gennemgår jeres køkken, jeres personale, maskinpark, menulister samt indkøbsmuligheder.
  • Jeg kommer med konkrete forslag og et visuelt overblik over jeres muligheder.
  • I overvejer i hvad i synes og hvad i derfra vil.
  • Vi indgår en aftale om et stykke arbejde fra mig til jer.
  • Jeg udfører arbejdet og afleverer til jer i form af mundtlig beskrivelse, måske undervisning af personale samt fysisk materiale (opskrifter, procesbeskrivelser, dataark til efterfølgende, at kunne se betydningen af jeres forandring.
  • Jeg er derfra ledig på telefonen ift. spørgsmål af alle slags.

Kød

  • ​Hvilke udskæringer skal i bruge ift. pris versus kvalitet?
  • Hvordan kan i minimere omkostningerne?
  • Hvordan kan i øge kvaliteten?
  • Saltning og tilberedning!
  • Skal i skære selv, eller skal i få det skåret hjem?
  • Kan det give mening med en lokal kødleverandør?
  • Kan i minimere bredden af udskæringer men stadig producere mange retter?
  • Hvornår/ hvilket kød omlægges til økologi ift. jeres procent målsætning?
  • Udregningsdatabaser der kan visualisere jeres status og optioner ift. kødets økologiprocent, co2 forbrug og ikke mindst økonomien, som beslutnings hjælpemiddel!​

Pålæg

  • Hvilket pålæg kan i selv lave?
  • Hvilket pålæg giver økonomisk mening, selv at lave?
  • Hvilket pålæg giver kvalitativt og signaturmæssigt mening, selv at lave?
  • Køkken og personale gennemgang ift. muligheder!
  • Råvarer og pris gennemgang hos leverandør for at klarlægge fordele og ulemper ved egenproduktion.
  • Måske i vil have et smalt pålægs udvalg, men at det er gourmetpræget og af høj kvalitet?
  • Udregningsdatabaser der kan visualisere jeres status og optioner ift. pålæggets økologiprocent, co2 forbrug og ikke mindst økonomien, som beslutnings hjælpemiddel!Hvad er prisforskellen på egenproduktion fremfor indkøb?
    ​- Hvilket Co2 potentiale er der i, at omlægge fra okse til kylling eller svin?
    ​- Hvad kan vi spare på at omlægge et par varenumre til konventionelt?
    ​- Hvad koster det, at omlægge et par varenumre til økologi og hvor mange procent giver det i regnskabet?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Meatconsult

Linde Alle 16,2750 Ballerup

CVR: 41581298

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 36 15 08

E-mail: jg@meatconsult.dk